Born Talents – Coaching Sessies

Born Talents biedt ervaringsgerichte coaching sessies voor teams en individuen. In deze talent-sessies bieden wij een zeer open en veilige omgeving en een doelgerichte, concrete zakelijke aanpak. Zie onderstaand voor een overzicht van thema’s waaraan we kunnen werken.

 • Persoonlijke talent ontdekken
 • Authenticiteit
 • Leiderschap
 • Samenwerking
 • Focus en richting
 • Communicatie
 • Verbinden
 • Grenzen stellen
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Daadkracht
 • Creatief oplossend vermogen

Team- activiteiten / trainingen

Als werknemers en teams goed functioneren dan leveren ze de beste resultaten. Om dat te bereiken wil je maximaal gebruik maken van het beschikbare talent van elk teamlid. En dit vanuit een verbinding met elkaar en de organisatie als geheel.

Heb je de ambitie om een groeistap te maken met jouw team? Of heb je het gevoel dat er meer zit in je mensen dan er nu uitkomt?

Zet het paard in voor de ontwikkeling van je team. Born Talents ontwerpt trainingen op maat, geheel aangepast aan de leerbehoefte van de klant en deelnemers.

Resultaten na een teamcoaching sessie(s):

 • Meer Inzicht in de elkaars individuele talenten en valkuilen
 • Teamleden op een andere en betere manier leren kennen (teambuilding)
 • Beter inzicht in de team effectiviteit
 • Beter inzicht in wie welke rol pakt in het team
 • Meer inzicht in de teamdynamiek

Afhankelijk van je doel, wens en budget voor de dag maken wij een opzet voor een team training. Dit kan dan variëren van een dagdeel tot meerdere teamdagen met nog eventuele losse coaching gesprekken als na zorg. Bekijk ook de referenties voor een selectie van de ervaringen van de teams die u voorgingen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Leiderschapstraining

Er zijn velen leiderschapsstijlen, maar welke (natuurlijke) leiderschapsstijl past het beste bij jou? En hoe zorg je ervoor dat je anderen/je team op een plezierige wijze mee krijgt in de doelen van de organisatie.

Wij zetten in deze training(en) het paard als leermeester in om jouw natuurlijke leiderschapsstijl te ontdekken. Diverse oefeningen en werkvormen dagen je uit te onderzoeken en te experimenteren met leiderschap en jouw individuele talenten.

Afhankelijk van je doel, wens en budget voor de dag maken wij een opzet voor een leiderschapstraining. Dit kan variëren van een dagdeel tot meerdere dagen.

Individuele talent sessies

Bij Born Talents geloven wij dat elk talent het verdient om te schitteren. Ben jij benieuwd wat jouw talent(en) zijn of wil je ze meer aanscherpen of verder ontwikkelen?

In deze talent sessies begeleidt Born Talents je met het paard naar meer inzicht. In de ontmoeting met het paard komen talent en ambitie samen, in een bijzonder moment van ultieme reflectie. Dat moment gaat vaak gepaard met diep en persoonlijk inzicht.

Voorbeelden van thema’s waar je tijdens deze sessie aan kan werken kunnen zijn, vergroten zelf inzicht, authenticiteit, grenzen stellen, leidinggeven, communiceren, samenwerken en nog velen anderen. Dit is een ervaringsgerichte manier van leren wat voor velen als zeer bijzonder en waardevol wordt gezien.

In deze sessies bieden wij een zeer open en veilige omgeving. Dat is zowel voor u als voor ons van grootste belang. Ons doel is om u te helpen groeien, en daarbij is de ontdekking en ontwikkeling van talent voor ons altijd de belangrijkste factor.

In-Company Trainingstrajecten

Born Talents maakt en faciliteert trainingstrajecten voor haar klanten. In overleg met de klant wordt er een meerdaagse training ontwikkeld waarbij het doel en wens van de klant centraal staat. Lees ook referenties voor een beter beeld van onze talent trajecten. Voor meer informatie wat wij hierin voor je kunnen betekenen neem contact op.

Proeverij voor trainers, coaches en HR specialisten

Ben jij een trainer, coach of HR proffessionel en ben je benieuwd naar onze werkvorm, waarbij het paard wordt ingezet als spiegel. Neem dan contact met ons op. Wij organiseren meerdere proeverij dagen waarbij je een goed inzicht krijgt in deze werkvorm. Op deze manier kun je beter bepalen of het wat zou kunnen zijn voor jouw organisatie, team of klant(en).

Wil je graag het paard als spiegel integreren in een bestaand of eigen trainingsprogramma neem dan contact met ons op! Wij werken vaak met verschillende trainingsbureaus samen.

Wil je meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op via volgend formulier:

Contact Formulier

Bezig met versturen

Als werknemers en teams goed functioneren dan leveren ze de beste resultaten.