Born Talents – De Ontwikkeling van Persoonlijk Talent

Bij Born Talents geloven wij dat de ontwikkeling van talent begint bij de aandacht voor, en reflectie op, het individu en dat ieder talent het verdient om te schitteren. Born Talents is een jong bedrijf, dat op een verfrissende en zakelijke wijze coachingstrajecten aanbiedt waarbij talent centraal staat. In de ontmoeting met het paard komen talent en ambitie samen.

Altijd als doel: persoonlijk talent te ontdekken, groei te stimuleren en jou te laten schitteren.

Over Lara

Lara van den Born is oprichter van Born Talents. Vanuit verschillende rollen (o.a. bij The Boston Consulting Group, Roland Berger, Hubar Executive Search) houdt zij zich al jarenlang bezig met het coachen en begeleiden van toptalent.

Zij ondersteunt hen in het ontdekken en ontwikkelen van hun individuele talent of hun rol in teamverband en weet hen in contact te brengen met zichzelf. Haar ervaring binnen de zakelijke dienstverlening maakt dat Lara snel tot de kern komt en een duidelijke vertaalslag kan maken naar de praktijk.

Lara is energiek, empathisch en gepassioneerd. Haar liefde voor dieren in het algemeen en voor paarden in het bijzonder ontstond al op jonge leeftijd.

Lara is afgestudeerd psychologe en de combinatie van talent en ambitie heeft Lara altijd geïntrigeerd. Door haar ervaring in de zakelijke dienstverlening en als topsporter (hockey en golf), weet zij als geen ander hoe het is om onder grote druk te moeten presteren en herkent zij de ambitie om voor het hoogst haalbare te gaan.

Het combineren van die ambitie met je persoonlijk talent zorgt er niet alleen voor dat je het beste uit jezelf haalt, maar maakt je ook nog eens de gelukkigste persoon op aarde. Het gevoel dat je doet waarvoor je bestemd bent, dat creëert passie en geeft energie.

Voor wie ?

Born Talents is er voor alle mensen die zich willen ontwikkelen en de ambitie hebben om het beste uit zichzelf te halen.

Het maakt daarbij niet uit of het om een persoonlijk thema gaat, of dat je graag ontdekt wat de dynamiek binnen je team betekend voor de organisatie.

Werkwijze

Born Talents biedt ervaringsgerichte coachingssessies voor teams en individuen.

In deze talent-sessies bieden wij een zeer open en veilige omgeving en een doelgerichte, concrete zakelijke aanpak.

We bieden diverse thema’s waaraan we kunnen werken. Daarnaast gaan wij graag in gesprek over andere specifieke vraagstukken.

Wil je meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op via volgend formulier:

Contact Formulier

Bezig met versturen

Ik geloof dat het belangrijk is om vanuit je authenticiteit te ontdekken wie je bent, waar je talenten liggen en hoe je deze kan ontwikkelen, terwijl je dicht bij jezelf blijft.

Met die ambitie kun je heel ver komen.