info@borntalents.nl
+31 (0)6 244 963 41
Over Born Talents

Game Changing Talent Development

Bij Born Talents geloven wij dat de ontwikkeling van talent begint bij de aandacht voor, en reflectie op het individu en dat ieder talent het verdient om te schitteren. Born Talents is een jong bedrijf, dat op een verfrissende en zakelijke wijze coachingstrajecten aanbiedt waarbij talent centraal staat. In de ontmoeting met het paard komen talent en ambitie samen.

Altijd als doel: persoonlijk talent te ontdekken, groei te stimuleren en jou te laten schitteren.

Ons Team

lara-van-den-born-grey
Lara van den Born

Lara van den Born is oprichter van Born Talents. Vanuit verschillende rollen (o.a. bij The Boston Consulting Group, Roland Berger, Hubar Executive Search) houdt zij zich al jarenlang bezig met het coachen en begeleiden van toptalent en leiderschap.

Zij ondersteunt hen in het ontdekken en ontwikkelen van hun individuele talent of hun rol in teamverband en weet hen in contact te brengen met zichzelf. Haar ervaring binnen de zakelijke dienstverlening maakt dat Lara snel tot de kern komt en een duidelijke vertaalslag kan maken naar de praktijk.

Lara is energiek, empathisch en gepassioneerd. Haar liefde voor dieren in het algemeen en voor paarden in het bijzonder ontstond al op jonge leeftijd. Lara is afgestudeerd psychologe en de combinatie van talent en ambitie heeft Lara altijd geïntrigeerd. Door haar ervaring in de zakelijke dienstverlening en als topsporter (hockey en golf), weet zij als geen ander hoe het is om onder grote druk te moeten presteren en herkent zij de ambitie om voor het hoogst haalbare te gaan.

Het combineren van die ambitie met je persoonlijk talent zorgt er niet alleen voor dat je het beste uit jezelf haalt, maar maakt je ook nog eens de gelukkigste persoon op aarde. Het gevoel dat je doet waarvoor je bestemd bent, dat creëert passie en geeft energie.

mark-van-beek-grey
Mark van Beek

Mark is ruim twintig jaar in diverse commerciële en leidinggevende functies werkzaam geweest bij onder andere Pepsico en Beiersdorf. In 2012 startte Mark zijn trainingsbureau ‘The Better Sales Company’, waarmee hij trainingen en coaching verzorgt op drie gebieden: Sales, Onderhandelen en Mindset.

In 2019 heeft hij zijn boek ‘Over Winnen’ uitgebracht, waarin hij beschrijft wat professionals kunnen leren van topsporters. Mark is gecertificeerd trainer, strategisch coach en Insights Discovery Practitioner. Gecombineerd met zijn jarenlange praktijkervaring vormt dit een ideale mix voor zijn inspirerende en impactvolle trainingen.
annemarieke-driessen
Annemarieke Driessen

Annemarieke is nuchter, ondernemend, gedreven en positief. Op haar 24ste was ze in de bloei van haar leven. Sportief, vol energie en met een eigen onderneming in Spanje. Een jaar later was alles anders. Zo onverwacht als je het hier leest, zo onvoorzien was het voor haar.

Haar ondernemende hospitality, mens ervaring en trainer/ coach achtergrond draagt zij met zich mee. Deze expertise in combinatie met haar innemende persoonlijkheid raakt en zet vele mensen in beweging. Met haar kennis en ervaring wil ze mensen en organisaties wendbaar maken door te raken, inspireren en motiveren.

Annemarieke is gefascineerd door de beweging van mensen en organisaties en ze doorgrondt graag de vraag: wat maakt het dat het gaat zoals het gaat? Ze kijkt achter mensen, waar ze vandaan komen en wat hen weerhoudt hun potentieel te leven. Zij activeert een individu of groep om op eigen kracht en met passie werk te maken van hun ontwikkelpotentieel, zij weet de kern van wat er gaande is te benoemen; doet dat met empathie en komt genadeloos dichtbij. Ze is ervan overtuigd dat wanneer iets of iemand in zijn kracht staat, dit kapitaal oplevert. Dit in combinatie met haar ervaring als ondernemer, trainer en haar echtheid in contact maakt dat zij je ziet. Wat haar betreft is er niets mooiers dan er zijn om mensen en dus organisaties te leren leven en verbinden met zichzelf en vanuit hier impact te creëren. Uiteraard met het organisatiedoel en de ontwikkelingen in de markt op haar netvlies. Met veel enthousiasme en energie gaat zij voor goud.

Voor Wie

Born Talents is voor alle mensen die de ambitie hebben om het beste uit zichzelf te halen.

Het maakt daarbij niet uit of het om een persoonlijk thema gaat, of dat je graag ontdekt wat de dynamiek binnen je team betekend voor de organisatie.

Werkwijze

Born Talents biedt ervaringsgerichte coachingssessies voor teams en individuen.

In deze talent-sessies bieden wij een zeer open en veilige omgeving en een doelgerichte, concrete zakelijke aanpak.

We bieden diverse thema’s waaraan we kunnen werken. Daarnaast gaan wij graag in gesprek over andere specifieke vraagstukken.

Meer Informatie ?

Wil je meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op via volgend formulier:

Contact Formulier

Bezig met versturen

Als werknemers en teams goed functioneren dan leveren ze de beste resultaten.