Born Talents - Referenties - Zij over ons....

Hieronder een selectie aan ervaringen van bedrijven die u voorgingen:


Wij hebben als onderdeel van onze team 2-daagse een middag een team sessie gehad met Born Talents. Bijzonder welke inzichten we individueel en als team hebben teruggekregen. Simpelweg sterk dat er zoveel te herleiden valt uit de gedragingen van een paard. Dat maakt impact!

Lara begrijpt als trainer goed dat je niet het middelpunt moet zijn; zij was zeer bepalend voor de sfeer en uitkomst, zonder al teveel aanwezig te zijn. Dat vond ik erg goed. Indrukwekkend zo’n middag met de paarden.

Manager Food Service & Convenience – Heineken NL

 

Lara heeft samen met ons (en haar collega/ trainer: Mark van Beek (The Better Sales Company)) een op maat gemaakt traject ontwikkeld voor onze Principal Consultants. Deze ‘Principal Development Experience’ omvat veel goede training, coaching en reflectie waarbij er gefocust is op persoonlijk leiderschap. Dit is een groot succes gebleken en is nu een vast onderdeel van ons L&D programma.

Vanaf de kick-off tot en met onderdelen als ‘psychologie in sales’, intervisie en ‘spiegelen met paarden’ is dit een zeer succesvol traject. Alle deelnemers maken waardevolle persoonlijke ontwikkeling door en doen veel inzichten en inspiratie op.
Lara is betrokken, geïnspireerd en heel plezierig om mee te werken.

HR Manager – VibeGroup

Ik vond het enorm indrukwekkend dat deze bijzondere paarden ons een spiegel hebben voor gehouden waar we allemaal los van elkaar en samen met elkaar heel veel van hebben geleerd. Het komt zo dicht bij je zelf en je gevoel, waar je zelf bijna nooit de tijd voor neemt. Wat een cadeau!

Lara vind ik echt een ontzettend fijn en integer persoon. Ik voelde me gelijk bij haar op m’n gemak, wat een voorwaarde moet zijn naar mijn idee om de training effectief te laten zijn. Door de houding van Lara, haar luisterend oor en respectvolle manier van reageren en vragen stellen heb ik en wij allemaal onszelf heel kwetsbaar op durven stellen, zijn we dichter bij onszelf gekomen en hebben we ons zelf en elkaar weer beter leren kennen.

Manager – CompaNanny

Onder leiding van Lara een inspirerende dag voor het Vrumona Leiderschapsteam! Mooie inzichten opgedaan voor 33 managers met 5 coaches en 10 paarden. Lara weet goed te reflecteren op wat er gebeurt en betrekt de hele groep in de oefening.

Inspirerend, scherp en leuk. Aanrader!

HR- Business Partner – Vrumona

Met het doel om de effectiviteit van onze teams op het hoofdkantoor in kaart te brengen en te vergroten zijn wij in contact gekomen met Lara. ‘Het paard als spiegel’ is een hele bijzondere ervaring geweest voor onze teams. Tijdens de training krijg je letterlijk te zien wat je eigen gedrag doet en word je direct uitgedaagd om daarmee aan de slag te gaan. Een grote toegevoegde waarde wordt vooral bereikt doordat je het paard op je netvlies hebt en blijft houden.

De reactie van het paard en jouw eigen invloed daarop vergeet je niet meer. Dit maakt de training heel krachtig. Onze teams weten na deze training meer over zichzelf als individu maar ook als team, wat ze voor elkaar betekenen, wat de onderlinge verhoudingen zijn en wat ervoor nodig is om nog effectiever samen te werken.

Manager L&D – CompaNanny

De paarden vormen een spiegel waar je niet omheen kan. Confronterend en verhelderend.

Lara begeleidt het hele proces professioneel, met liefde en met humor.

Trainer / Coach – Career Crafters

Ik had niet verwacht dat een paard mij zou kunnen spiegelen en de training mij daardoor zo zou raken. Het heeft voor mij echt betekent dat ik sindsdien weer wat dichter bij mezelf sta en dat vind ik heel positief en waardevol. Ik ervaarde de transparante, rustige houding van Lara als heel prettig. Ze oordeelde niet, dat gaf een veilig gevoel.

Manager Operations – CompaNanny

Wil je meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op via volgend formulier:

Contact Formulier

Bezig met versturen

De kunst is niet zozeer om de lat heel hoog te leggen, maar juist om heel dicht bij jezelf te blijven.
Dat geeft passie en energie.